Українців із електронними цигарками зараз можна зустріти буквально на кожному кроці, зокрема неповнолітніх. "Одноразками" бавляться навіть школярі, а також приносять їх на навчання.

З одним із таких школярів з Одеської області сталася вкрай жахлива ситуація. Погана звичка буквально "зламала" 14-річного хлопця. Він мав нахабство покурити в шкільному туалеті електронну сигарету, яку випадково впустив в унітаз. Про це пише місцевий Telegram-канал "**йова Одеса".

Хлопець поліз в унітаз, щоб дістати одноразку і покалічився. Його відвезли до лікарні у Білгород-Дністровському районі, де з'ясувалося, що школяр невдало повернув рукою, через що зламав передпліччя. Страшно уявити, якою була реакція батьків 14-річного парубка.

Пост "**йової Одеси", скріншот
Пост "**йової Одеси", скріншот

Багато українців були обурені тим, що в руках у школяра опинилася електронна цигарка, адже в країні з липня 2023 року нібито заборонили їх продаж. Також знайшлись ті, кого дуже розсмішила історія.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

"Заборонили електронки, а вони ще й школярам продають", "Не зміг уявити, як він так примудрився, а він зможе також зробити з другою рукою і зняти на відео?", "Не куріть, хлопці, ви ще матерям потрібні", - написали вони в коментарях до поста.

Коментарі з Telegram-каналу
Коментарі з Telegram-каналу

Коментарі з Telegram-каналу
Коментарі з Telegram-каналу

Нагадаємо, на мати з 5-річною дитиною напали три поляки: закидали пивними бляшанками і назвали сміттям

Раніше ми писали про те, що 10 тисяч за "білий квиток", 3500 – виїхати за кордон: які хабарі брали військкоми з ухилістів

Як повідомляв Знай.ua, український блогер купив біткоїн, щоб відбудувати своє село: поки грошей ніхто не побачив