Знаменитий український гуморист, актор студії "Квартал 95" Юрій Великий спародіював самопроголошеного главу Білорусі Олександра Лукашенка. Новий ролик опубліковано на офіційному youtube-каналі пародиста.

Юрій Великий регулярно радує українців кумедними роликами, в яких висміює різних постатей. На цей раз у поле зору гумориста потрапив Олександр Лукашенко, який раптово похвалив Володимира Зеленського.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Самопроголошений лідер Білорусі спілкувався з журналістами і несподівано для всіх почав розхвалювати президента України, якого недавно обзивав досить грубими словами. Друг путіна заявив, що український лідер проводить правильну зовнішню політику, щоб протистояти російським загарбникам.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Юрій Великий запропонував свій варіант того самого інтерв'ю.

"У цьому ролику ми спробуємо розібратися, чи справді це правда, чи це все-таки стався непередбачений збій в "вусаті матриці"", - зазначив гуморист.

Нова робота пародиста дуже вразила глядачів.

"Лукашенко у Вашому виконанні - мій улюблений персонаж", "Чудово!!! Браво Юрію Великому!!!", "3 рази переглянула. Юрочка не дарма Великий. Люблю Вас", - відреагували шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, "привіт" від конотопських відьом: Юрій Великий розсмішив пародією на Олафа Шольца після інциденту на пробіжці.

Також наш портал інформував, Юрій Великий з "Квартал 95" розсмішив реакцією росіян на "прогулянку" дронів по Москві: "Збиті вікнами веж.

Крім того, ми писали, Юрій Великий показав нові пригоди Гіркіна у камері СІЗО: "Ігор Баландович не здається".