Відомий український таролог, яку найчастіше слухають у соціальних мережах – Марія Ланг, визначила, що остаточна перемога українських захисників на полі бою не очікується до кінця 2024 року. Найпозитивніша та найімовірніша дата – це 2025 рік.

Про це стало відомо завдяки розповіді майстра карт Таро, а також оракула Марія Ланг у мережі YouTube.

За словами Марії Ланг, інтенсивність ракетних обстрілів лише зменшуватиметься, а ось бойові дії мають зміститися до сторінок самої росі.

Оракул Марія Ланг, скріншот: YouTube
Оракул Марія Ланг, скріншот: YouTube

Марія також зазначає, що останні місяці цього року будуть насичені подіями, і українці можуть очікувати на позитивні новини з фронту.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Окремо вона звертає увагу на листопад, вказуючи на можливі кардинальні події та зміни у керівництві армією. Цього місяця також очікується отримання військової допомоги, на яку Україна довгоочікувано чекала.

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Таролог передбачає активізацію бойових дій на південному напрямку та жорстокі битви за тимчасово окуповані території у листопаді. На жаль, це може спричинити людські втрати.

Вона також попереджає про можливу помсту росії, яка не здатна протистояти на полі бою, може використовувати інші методи.

Таролог згадує можливість локальної екологічної катастрофи, пов'язаної із вибухом, та масового отруєння, яке може бути результатом такої події.

Нагадаємо, "Ми радітимемо...": таролог Хомутовська визначила найкращі моменти для України в жовтні.

Раніше повідомлялося, "Ключова точка": таролог передбачив посилення мобілізації та місце на карті, звідки розпочнеться перемога України.

Також, для всіх злий і гордий, а для тебе – ніжний зайчик: під цими знаками Зодіаку ходять найкращі чоловіки.