Алкоголь іноді робить з людьми страшні речі, наче перетворює їх на диких звірів. Саме так й поводилася полячка, яку заарештували за "напад" на яйця чужого чоловіка та терор по відношенню до гостей торгового центру.

Це сталося в Вілтширі, в одному з торгових центрів, пише dailystar. 28-річна Клаудія Станішевська, перебуваючи в алкогольному запої, наробила жахливих речей - вдарила жінку, збила ще одну стареньку в інвалідному візку, через що та тремтіла і плакала.

Клаудія мародерувала в торговому центрі, фото dailystar
Клаудія мародерувала в торговому центрі, фото dailystar

При цьому жінка задоволено "хіхікала", розповів прокурор. У результаті її затримав працівник магазину, хоча вона продовжувала чинити опір. Саме в цей момент Клаудія схопила чоловіка за яйця. За інформацією, він не отримав серйозних травм, але зазнав болю.

Про свій запой Клаудія розповіла поліцейським, які прибули на місці. Вона почала пити через те, що втратила дах над головою і була дуже зла. Коли розум повернувся до жінки, вона була шокована своїми діяннями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

поліція США
поліція США

У суді Клаудію відправили на реабілітацію на строк до 18 місяців, а також вимагали відпрацювати 175 годин без оплати праці. Також кожній жертві виплатили компенсацію, а Клаудію погрожують депортувати.

Нагадаємо, молодий хлопець без рук і ніг не зневірився і став першокласним візажистом: історія, яка надихне кожного

Раніше ми писали про те, що на Одещині школяр поліз в унітаз, щоб дістати електронну сигарету: все закінчилося переломом руки

Як повідомляв Знай.ua, дівчину так вибісив колишній, що вона помстилася йому під час сексу: "дружок" не працював два тижні.