Юрій Великий, пародист, який прославився тим, що пародував Зеленського, із "Кварталу 95" запропонував нову порцію гумору українцям спільно з журналістом Золкіним.

Цього разу Золкін допитав типову "настю", і дізнався, що вона чекає не дочекається, коли її улюблений "ваньок" загине на фронті, щоб отримати червону, під колір манікюру "Ладу".

Володимир Золкін та Настя Оруджова. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Володимир Золкін та Настя Оруджова. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Ванька на допиті у Золкіна та дзвінок Настюні. Сміємося — отже, не здаємось. Дякую за допомогу співавторам, чудовій актрисі Насті Оруджевой та пану Золкіну. - написав Великий у коментарях до відео.

Після чергового марення, про те, як дружина решиста чекає, коли він загине, і її хода до майстра з водіння, полонений "ванька" звернувся до росіян із закликом, як уже й їхати на війну, то тільки брати білі труси.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Тільки не одягайте їх, з ними в руці набагато легше здаватися", - завершив Великий свій спіч.

Володимир Золкін та Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Володимир Золкін та Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

"Володимиру навіть не довелося грати, він звик слухати цю нісенітницю, яку несуть полонені та їхні родичі", "Несподівано побачити тут Золкіна) але в оригіналі він природніше ніж у пародії на себе)", "Кайфую від усіх відео Дякую за настрій. завжди , на висоті класна ідея", "Просто космос, не зупиняйтесь" , - написали в коментарях вдячні українці.

Коментарі. Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Коментарі. Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Нагадаємо, що пародист "Квартал 95" Юрій Великий показав збій у "вусатій матриці" Лукашенка: від сміху сльози навертаються.

Раніше ми повідомляли, що "привіт" від відьом конотопів: Юрій Великий розсмішив пародією на Олафа Шольца після інциденту на пробіжці.