Жінка витратила гроші на чоловіка-ескорту і сказала, що ця зухвала поблажливість врятувала її шлюб.

Мишко, думала, що її 10-річний шлюб наближається до розлучення. Але мама, яка має двох дітей, сказала, що справи пішли на виправлення після того, як вона почала зустрічатися з чоловіком з ескорту, який змінив її життя.

Весілля, фото Знай.ua
Весілля, фото Знай.ua

Вона сказала, що її життя в східному передмісті Сіднея стало досить передбачуваним і обтяжливим, оскільки вона відчувала, що перебуває в режимі постійної мами і завжди здавалася дуже тривожною.

Нещодавно вона розповіла про стосунки в епізоді популярного подкасту Саманти X Xpose. Під час відвертої розмови 34-річний чоловік сказав: "Моє життя було ідеальним на папері, але реальність була далека від істини".

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"
Показати ще

Мишко зізналася, що набрала вагу і більше не отримувала задоволення від сексу. Вона навіть не докладала зусиль, коли справа стосувалася її зовнішнього вигляду.

Зрештою пара вирішила, що Мишкові було б непогано побачитися з чоловіком-ескортом, і це значно підвищило її впевненість у собі. Вона також навчилася знову закохуватися у свого чоловіка. Її чоловік навіть приєднався до Михайла на одній із її зустрічей і заявив, що це була найгарячіша подія на світі. Це дозволило парі поглибити свій зв'язок, і вона вважає, що це справді призвело до порятунку їхнього шлюбу.

Укладання шлюбу, фото: uainfo.org
Укладання шлюбу, фото: uainfo.org

Вона пояснила: "Я зустріла свого чоловіка на Tinder, коли мені було 24 роки, і я шукала інтрижку, але незабаром завагітніла. Ми хотіли зберегти дитину, вона пішла по спіралі, у нас народилася ще одна дитина, і ми купили гарний будинок, але Щось зникло. Я присвятила всю себе фізично, емоційно та розумово всім і кожному, крім себе. У мене була низька впевненість у своєму тілі, тому що в мене не було часу на спорт”.

Пристрасть згасла і в інтимному житті пари, а секс по п'ятницях був чимось, з чим вони просто хотіли скоріше. Це було просто ще щось, що вони намагалися вписати між домашніми справами і зміною підгузків.

Прочитавши одну з колонок Саманти Ікс, Мишко почала шукати в Інтернеті послуги ескорту-чоловіка та подумала, що це може допомогти. Вона сказала, що «жодних очікувань» не було — вона просто хотіла спробувати.

Зрада - арт, скріншот: YouTube
Зрада - арт, скріншот: YouTube

За загальним визнанням, мама була шокована, коли її чоловік порахував це гарною ідеєю, хоча це їх трохи віддалило. Свого першого ескорт-чоловіка вона зустріла в готелі, і це коштувало 900 доларів лише за дві години.

Нагадаємо, що молодий хлопець без рук і ніг не зневірився і став першокласним візажистом: історія, яка надихне кожного.

Раніше ми повідомляли, що теж дратують каси-самообслуговування та ненавидять просити паспорт: це хочуть сказати усі продавці супермаркетів клієнтам.