"Шахтар" - один із топових наших клубів, які за багато років свого існування виборов Кубок УЄФА, Кубок України, Суперкубок України, чемпіонства в УПЛ і так далі.

Зараз стало відомо про випадок, який точно не назвеш цікавим, захоплюючим чи навіть просто позитивним. У молодіжній команді U-19 на одного футболіста поменшало. І не тому, що він помер... Олександр Роспутько втік, сховавшись у Бельгії після матчу Юнацької ліги УЄФА. Вони зіграли проти "Антверпена" 4 жовтня, а потім хлопець просто "зник".

"Шахтар" U-19, фото: shakhtar
"Шахтар" U-19, фото: shakhtar

Наразі місцезнаходження Роспутько невідоме, хоча є непідтверджені відомості про те, що хлопець міг утекти до РФ. Його не опинилося на борту літака для повернення в Україну. Фотографій у соціальних мережах у хлопця вже немає, він їх видалив, як і повідомлення у соціальних мережах. На дзвінки він не відповідає.

Він опинився у заявці на матч з "Антверпеном", оскільки раніше з ним "Шахтар" підписав 5-річний контракт із ним. 19-річний футболіст залишив по собі акуратно складену форму, але жодної записки поряд не лежало.

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Зима буде без світла: тривожний прогноз Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації
Показати ще

"Шахтар" U-19, фото: shakhtar
"Шахтар" U-19, фото: shakhtar

Якщо він справді виїхав до РФ, залишається лише питання — навіщо. Чи є у нього там родичі, чи ні, — теж невідомо.

Нагадаємо, Кріштіану Роналду отримає по дупі: не менше 99 ударів батогом.

Як повідомляв "Знай.ua", для мажорів заборони не діють: серед відвідувачів скандального клубу Boho помітили футболістів "Динамо"

Знай.ua писав, з футбольного матчу на фронт: український ФК "нацькував" на арбітрів військкомів за неправильне суддівство