Творці серіалу "Гра в кальмара" розкрили таємницю однієї зі сцени. Відповідне відео з'явилося в Тікток dorama_kp_.

Тепер уже всесвітньо відома дорама "Гра в кальмара" від Netflix продовжує ятрити серця та фантазію мільйонів шанувальників по всьому світу. Поки глядачі чекають на другий сезон, творці цього серіалу розкривають секрети популярних сцен.

Актори "Гри в кальмара", скріншот: Youtube
Актори "Гри в кальмара", скріншот: Youtube

Зокрема, в одній із серій показали одного із головних героїв Сон Кі Хуна, який тікав від бандитів. Якоїсь миті він врізається в дівчину і падає з нею на підлогу. Персонаж Лі Чон Чже ввічливо бере каву, яку впустила персонаж "Гри в кальмара" і дає їй.

Як зізналися творці серіалу, ця сцена була чистою імпровізацією, яку вирішили залишити у процесі зйомок.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Вона там взагалі сміється" , - каже один із творців серіалу про героїню Чхо Сан Воо, з якою зіткнуся персонаж.

При цьому шанувальники дарами відзначили, що ця сцена потрапляє в характер персонажа і чудово розкриває.

@violettaeyo

1/3 #врек #fypシ #кпоп #дорама #игравкальмара #오징어게임

♬ оригинальный звук - Violettaeyo

Нагадаємо, що поки що шанувальники чекають 2 сезон "Гри в кальмара" режисер розкрив секрети дарами: "Дуже шкода, що ми не перевірили".

Раніше ми повідомляли, що лялька-робот з "Гри в кальмара" повернулася, щоб оселитися у ваших снах: Netflix показав тизер 2 сезони популярного серіалу.