Христина Соловій, співачка зі Львівщини, яка перемогла на "Голос країни" і здобула славу тендітної та ніжної співачки, нагадала українцям, що, незважаючи на все, щоб не треба було перенести, ми маємо спільну мету — перемогти ворога.

Дівчина у своєму Instagram розмістила рішуче та жорстке фото, на якому одягнена в піджак сміливо та твердо дивиться вперед. Підпис дівчина розмістила українською та англійською мовами, а також нагадала слова своєї пісні.

Христина Соловій, фото з Instagram
Христина Соловій, фото з Instagram

страху немає, а жага до перемоги і помсти ще не була такою, як сьогодні... as it is today... Тисни гачок, я - твоя куля! Тисни ще раз - я несу мир! Буду з тобою, я - твоя зброя, В нас одна ціль - перемогти - написала Христина словами своєї пісні.

Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/
Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

У коментарях помітили, якою рішучою та непорушною може бути крихітна тендітна співачка.

"Під цим поглядом донат на ЗСУ просто неминучий", "Погляд відомий як погляд ворожнечі", "Так воно і є. Це добре видно по донатах Притулку та Стерненка", "Погляд просто передає всю нашу лють", - написали шанувальники.

Христина Соловій, коментарі. Фото: instagram.com/soloviyka/
Христина Соловій, коментарі. Фото: instagram.com/soloviyka/

Нагадаємо, що Сергій Жадан починає нервувати: Христина Соловій не забула про Сергія Бабкіна холодної осені.

Раніше ми повідомляли, що Христина Соловій показала пружні сідниці на концерті: фанати згадали Жадана.

Також стало відомо, що "просто подруга" Сергія Жадана Христина Соловій нарешті зізналася: "Добре джгуть мости".