Відома телеведуча, наречена Павла Розенка, часто публікує цікаві кадри життя та надихає українців.

На цей раз зірка на своїй сторінці Instagram, за якою стежать 282 тисячі людей, розмістила динамічне фото у білій короткій шубці, джинсах та черевиках.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua

Дівчина ніби приземлилася після стрибка. І справді, за словами можна зрозуміти, що Олена-Крістіна "телепортувалася" з дому одразу додому.

Мати вміє аргументувати. Мати вміє мотивувати. Мама вміє телепортувати! З роботи додому, одним словом - ОЛАДКИ!!! - написала наречена колишнього міністра Мінсоцполітики.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Олена Крістіна Лебідь. Фото:instagram.com/elena_kristina_lebed/
Олена Крістіна Лебідь. Фото:instagram.com/elena_kristina_lebed/

У коментарях погодилися, що у мам є чарівні важелі, щоб керувати нашим простором, бажаннями та поведінкою.

"Ну мама і млинці те святе", "Оооо так, млинці, за це теж можна бігти з роботи", "Які ви яскраві, навіть у такий час, бережіть себе і свою маму", "Дивилися всією сім'єю новий епізод шахраїв, Христина , Ти вогонь!!!! дуже спасибі!! дуже цікаво сподобалося все", "Сонце вийшло ура" , - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь зважилася на небезпечний поцілунок, але мало не залишилася без губи: "Обійшовся без травм".

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь показала, як не лінується Павло Розенко: "Візьміть у руки серветку".

Також стало відомо, що Олена-Крістіна Лебідь зізналася, що саме це у Павла Розенка не виходить: на це страждають багато чоловіків.