Рок-музикант і лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка розповів про те, чи вважає він зрадниками чоловіків, які виїжджають під час повномасшитабного вторгнення закордон.

Про це він розповів в інтервʼю ТСН для проєкту "Наодинці".

Олег Скрипка. Фото: Instagram
Олег Скрипка. Фото: Instagram

Артист вважає, що не можна відправляти в ЗСУ невмотивованих чоловіків, яких ловлять на державному кордоні.

Він говорить про те, що саме завдяки чергам біля військкоматів із бажаючих захищати нашу країну на початку повномасштбаного вторгнення, ми змогли дати гідну відсіч армії окупантів та впевнено тримаємо оборону країни.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Олег Скрипка. Фото: скрін youtube
Олег Скрипка. Фото: скрін youtube

"Якщо людина хоче здриснути з країни, його ловлять на кордоні і відправляють на передок, як я можу довірити своє життя і життя своєї родини на цю людину? Він продасть Україну. Йому запропонують 100 доларів і він здасть позиції." - говорить рокер.

Олег Скрипка. Фото: скрін youtube
Олег Скрипка. Фото: скрін youtube

Музикант порівнює такі методи мобілізація із російськими та наголошує на тому, що вони "є рудиментними" і їх потрібно змінювати, адже усім відомо яка якість армії окупантів.

Раніше ми писали про те, що Сергій Жадан та Олег Скрипка з "ВВ" здивували українців несподіваним тандемом: "Стовпи української культури"

Як повідомляв Знай.ua, Олег Скрипка розповів про ватні мозки європейців і зазначив: "У музиці мають бути авторитети"

Також портал Знай.ua писав, що Олег Скрипка з "ВВ" закликав українців готуватися до Різдва, але без бажання спалити всіх ворогів: "Буде актуальним"