Відомий український співак та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка розповів чи готовий буде захищати нашу країну на передовій, якщо виникне така потреба.

Про це він розповів в інтрев'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці".

Артист заявив про те, що він буде готовий відправитися на передову лише у тому випадку, якщо будуть мобілізувати всіх чоловіків.

Олег Скрипка. Фото: Instagram
Олег Скрипка. Фото: Instagram

"У кожного чоловіка є такі думки. Якщо буде реально така ситуація, що всі-всі чоловіки будуть потрібні, то безумовно, всі чоловіки підуть", - сказав співак.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Рокер пояснив свою позицію тим, що він зараз приносить більше користі як музикант, співаючи для наших захисників на передовій разом із Культурним десантом і збираючи для них кошти на благодійному концерті. Скрипка пишається своєю співпрацею із Колею Сєрьгою, який спочатку став до лав ЗСУ, а вже в процесі вирішив виконувати роль куоьтурного діяча.

Олег Скрипка, фото з Instagram
Олег Скрипка, фото з Instagram

Також артист додав, що він не може зараз ідти на передову так як у нього четверо дітей і він несе за них відповідальність.

"Використання людини так, як вона може себе проявити, для війни, безумовно, краще. Так, може легко сидіти, їздити концертами, іноді на "передок" виїжджати, філософствувати, але я вважаю, що функцію свою виконую. І може буде хейт, але в мене четверо дітей, відповідальність за них та відповідальність за групу. Ми зібрали багато коштів і нашим захисникам, і дітям-переселенцям, тому, я вважаю, це корисна штука, якою я займаюся," – зазначає рокер.

Нагадаємо, портал Знай інформував, "У нас війна не тотальна": Олег Скрипка хоче відпустити чоловіків за кордон

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Колишній" Наді Дорофєєвої розповів про свої нові стосунки:"Тут немає скандалів"

Також, наш портал інформував, Олег Скрипка поскаржився на фемінізм та ЛГБТ: порадив брати приклад з хасидів