Відомий український астролог та таролог Влад Росс розповів, що чекає на нашу країну у наближчі місяці. Він зазначає, що жовтень та листопад принесуть багато успіхів для ЗСУ.

Про це він розповів на своєму Youtube-каналі.

Астролог розповідає, що кінець жовтня та початок листопада принесе нашим Збройним Силам великий успіх. Нашим воїнам вдасться просунутися на Південному фронті.

Влад Росс
Влад Росс

Він зазначає, що нашим військовим вдасться все зроити все так, що росіяни втратять можливість відбивати атаки ЗСУ.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

"Для України найуспішнішим періодом буде жовтень і, особливо, початок листопада місяця. Ми побачимо несподівану розв'язку на південному фронті. Принаймні, Сили оборони зроблять все так, що у РФ не буде можливості відбивати атаки наприкінці осені", - заявив Росс.

Влад Росс
Влад Росс

Астролог додав, що цієї осені нам вдасться звільнити Токмак на Запоріжській області та отримати доступ до важливих мостів на окупованій території. Якщо нам встигнуть дати ракети Taurus, то наші бійці розіб'ють переправи, якими окупанти перевозять зброю.

Він повідомив, що з жовтня присориться надання зброї від західних партнерів. Це буде пов'язано з тим, що з посади звільнять 2 заступників міністрів, після чого у країні відбудуться відчутні зміни. Імена посадовців Росс не розкриває.

Влад Росс
Влад Росс

"Я думаю, що після атаки ХАМАС на Ізраїль, ФРН зважиться і передасть Україні ракети Taurus і ЗСУ зможуть зруйнувати Кримський міст, що стане початком кінця окупантів", - додає астролог.

Нагадаємо, портал Знай інформував, чи буде 2024 рік високосним: усі заборони та таємниці року

Раніше на порталі Знай повідомлялося, американський ясновидець ще на початку минулого століття попереджав про війну в Україні: все закінчиться раптово...

Також, наш портал інформував, "Після березня...": відома астрологиня назвала точну дату, коли в Україні не пролунає жодного вибуху