"Укрзалізниця" — найпопулярніший, надійніший і, безперечно, найдешевший спосіб пересування по Україні.

Нерідко по дорозі з одного міста до іншого відбуваються скандали. Здебільшого це стосується сервісу, вина у разі лежить на компанії. Однак іноді й самі пасажири роблять те, чого не мали. Приміський потяг "Сянки-Львів" запам'ятається українцям надовго через відео опублікований Олегом Васильєвим у соціальній мережі Facebook. Чоловік показав серйозну бійку між молодими людьми, які вирішили, що саме електричка місце для масової бійки.

Електричка. Фото: скриншот з відео
Електричка. Фото: скриншот з відео

У вагоні було багато інших людей, але їх це не зупинило. В результаті один із невинних пасажирів, який просто сидів біля проходу, отримав несерйозні тілесні ушкодження.

"Зовні видно, що деякі активні розбійники погано тримаються на ногах, мабуть випили напої з градусами і потягнуло на пригоди. Сторони конфлікту розняли інші пасажири і вивели частину хуліганів у тамбур. зламали у поїзді і не побили вікна", - заявляє автор.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Головне, що вони лаються по-українськи!", "Тому щоб не говорили, що народ окремо, а бандюги депутати окремо. Однакові бійки, що у старих електричках, що у верховній раді. Це обличчя нашої країни на всіх фронтах", "А що вже "перемога"? На відео купа ухилянтів дебоширить", - пишуть користувачі в коментарях.

    Нагадаємо, поїзд прибув у комендантську годину: як українцям дістатися додому без проблем із законом

    Як повідомляв "Знай.uа", величезна гематома, струс та забій щелепи: потяг доставив пасажирку "Укрзалізниці" до лікарні

    Знай.ua писав, в поїзді спалахнув скандал через "шанувальника російського шансону": "Ми всі брати-слов'яни"