Євген Кошовий — відомий український комік, провідна особа "Кварталу 95" та друг Президента Володимира Зеленського.

Чоловік не часто викладає будь-які публікації на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,3 мільйона людей. Там він переважно ділиться інформацією щодо зборів коштів для допомоги українським військовослужбовцям. Зараз же треба поговорити про його старшу дочку Варвару, яка, як і молодша Серафима, досі навчається у школі, але вже думає про майбутнє — про вступ до університету. Євген розповів про це під час "Сніданку з 1+1".

Євген Кошовий, фото: Знай.ua
Євген Кошовий, фото: Знай.ua

Як виявилось, 15-річна Варвара обирає між трьома вищими навчальними закладами. Однак про Україну вона зовсім не думає. Усі вони розташовані у Польщі.

Дівчинка хоче вступити на творчу спеціальність, активно вивчаючи польську мову.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

"Хоче вокал, акторська майстерність", - заявляє Євген Кошовий.

Євген Кошовий з донькою Варварою. Фото Instagram
Євген Кошовий з донькою Варварою. Фото Instagram

Крім цього, Євген Кошовий озвучив деталі концерту "Єдиного Кварталу", чи будуть запрошені звичайні глядачі на зйомку і що змінилося після появи "Жіночого кварталу".

Нагадаємо, Євген Кошовий з "Квартал 95" розповів, яку претензію висунули йому військові: "Дайте ваші пики побачити"

Як повідомляв "Знай.uа", Євген Кошовий з "Квартал 95" зізнався, що повідомив йому Зеленський перед війною: "По дві доби не виходили"

Знай.ua писав, "не мажорка але запити є": Євген Кошовий розповів про складні стосунки з дочкою