Українська співачка, дружина Мишка Кацуріна та тренерка "Голосу країни-13" Надя Дорофєєва розповіла про те, чи хотіла б вона щось змінити у своїй зовнішності. Артистка розповіла, як на її погляди вплинула війна.

Про це вона розповіла для рубрики "33 запитання" на радіо "Люкс ФМ".

Надя Дорофєєва, кадр із кліпу на пісню: "Кохаю, але не зовсім"
Надя Дорофєєва, кадр із кліпу на пісню: "Кохаю, але не зовсім"

Ведучий запитав артистку про те, чи хоче Надя зараз щось змінити у своїй зовнішності та взагалі чи подобається собі.

Артистка розповіла про те, що на її погляди про її зовнішній вигляд дуже вплинула війна. Раніше Надя постійно щось хотіла змінити у собі. Їй постійно то не подобалась худа фігура, то хотілося щось зробити зі своїм волоссям та інше.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Дівчина зізналася, що з початком повномасштабного вторгнення вона відпустила свої комплекси та не зациклюється на своїй зовнішності, та подобається собі такою, яка вона є.

"Я нарешті перестала паритись. Мені здається що це все вплив великої війни. Ми всі по-іншому подивилися на життя, на прийняття рішень, на музику, на все...Я прийняла себе і зараз ціную цей стан, він класний. Я собі зараз подобаюсь" - зізнається Дорофеєва.

https://www.youtube.com/watch?v=5S7sDKWcov0

Нагадаємо, що з Дантесом не вийшло, але Кацурін "зміг": Надя Дорофєєва з чуток вагітна.

Раніше ми повідомляли, що Михайло Кацурін дуже дивно оцінив Надю Дорофєєву: "Це троянда б і ренесанс".

Також, красень-воїн ЗСУ довів Дорофєєву до сліз, поки Кацурін на це не здатний: "Зайшли в пекло"