Українська модель, переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2021" та учасниця шоу "Холостяк 10" Ганна Неплях за пів року скинула 12 кг. Дівчина притримується у харчуванні приниципів кето дієти та час від часу дозволяє собі смачненьке та алкоголь.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Ганна розмістила фото на яких вона позує у різній вазі.

Ще у квітні 2023 року модель важила 71 кг, а сьогодні її вага 59 кг при зрості 173.

Ганна Неплях. Фото Instagram
Ганна Неплях. Фото Instagram

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Щоб досягти ідеальної фігури дівчина відмовилась від алкоголю та змінила звички харчування.

Неплях стверджує, що схудла не заради уваги чоловіків чи гарного одягу. Для неї зайва вага це про власне самопочуття, здоров'я та молодість організму.

Через зайві кіло у неї з'явилась протрузія хребта та стрибав артеріальний тиск.

Ганна розповіла, що набрала зайву вагу через постійні стреси. Вона відчувала що самостійно несе відповідальність за своїх близьких та хотіла захиститися від світу. Дівчина набрала через війну, як і більшість українок та українців.

Ганна Неплях. Фото Instagram
Ганна Неплях. Фото Instagram

Ганна Неплях. Фото Instagram
Ганна Неплях. Фото Instagram

Також Неплях поділилася кількома порадами зі схуднення із своїми підписниками.

"Я не вживаю вуглеводи. Сиджу на кето. Не жорстко, але моїм вибором 24/7 є не вживати глютен, цукор та інші вуглеводи у вигляді каш та фруктів. Моя найбільша мотивація - це здоров'я. Не гонитва за шаблонами, не гарний одяг, а саме здоров'я та збереження молодості", - пояснює модель.

Як повідомляв "Знай.uа", "Міс Україна Всесвіт" Ганна Неплях згадала, як на неї "наяривали" в купе: "Тієї ночі я не могла заснути"

Знай.ua писав, зірка шоу "Холостяк" Ганна Неплях показала, як її "добиваються" Порошенко та Єгор Крід: "Не відповідає мені"

Також, "Міс Україна-Всесвіт" засвітила апетитні сідниці у Парижі: "Вишуканий жопний контент"