Нещодавно у суспільстві вибухнув скандал через пишне весілля колишнього прокурора Ростислава Ільницького та співробітниці ДБР Роксолани Москви у розпал війни. Молодята витратили на організацію свята близько 1 млн $ та запросили на свято 800 гостей.

У п'ятизірковому комплексі Emily Resort піл Львовом гостей весілля розважали відомі українські зірки: Олександр Пономарьов, Ольга Полякова, гурт "Дзвони сонця" та Дзідзьо.

Весілля екс-чиновників у Львові. Фото: скрін відео
Весілля екс-чиновників у Львові. Фото: скрін відео

Ведучим свята став український шоумен Григорій Решетник. Українців обурив такий "бал Сатани".

В той час, як наші хлопці із ЗСУ віддають свої життя на фронті, сплять у холодних землянках та харчуються сухпаями, мажори довзоляють собі "відриватись на повну" на очах всієї країни.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Весілля експрокурора та експрацівниці ДБР. Фото скріншот з Youtube
Весілля експрокурора та експрацівниці ДБР. Фото скріншот з Youtube

Після хвилі негативу, яка обрушилась на знаменитостоей, першою ситуацію прокоментувала Оля Полякова. Вона відхрестилась від відповідальності і завила про те, що зіркам зазвичай нічого не відомо про своїх замовників. Артистка заявила, що честно заробляє гроші, а такими весіллями повинні займатися працівники силових структур.

Відомий український шоумент та зірка шоу "Холостяк" Григорій Решетник ще більш цинічно відреагував на хейт українців.

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

Він опублікував допис, у якому зазначив що дуже любить свою роботу. Ведучий пишається тим, що чесно заробляє гроші, залишається жити в своїй країні та допомогає Збройним Силам.

"Люблю свою роботу, колеги та шанувальники вважають мене професіоналом, рідні люблять, друзі захоплюються, працюю та заробляю чесно, сплачую податки, допомагаю людям, захисникам і захисницям, увесь час живу в Україні… З повагою ставлюся до себе, своїх здобутків. Відповідальний перед своєю популярністю", — написав Решетник.

Українці не побачили в його діях привід для гордості та звинуватили його у марнославстві.

Вони пояснили йому що, справжні чоловіки, які заслуговують на найбільшу повагу, зараз обороняють нашу країну на передовій.

"Григорій, дуже велике прохання приїхати сюди на схід, зробите щось корисне, щоб дійсно гуляла вся Україна!"; "Як там весілля прокурора? Гроші пахнуть чи ні"; "Вам з собою тортика за 100 тисяч хоч завернули? Не подавилися?"; "Григорій, ви талановитий найкращий ведучий. Але таке горе у багатьох сім'ях , ховають синів , хлопців 20 річних. Такі весілля , танці , розваги недоречні. Ви ж самі все розумієте." - обурюються користувачі мережі.

Раніше на порталі Знай повідомлялося,торт за 100 тисяч та понад 800 гостей: у Львівській області зіграли весілля експрокурора та колишньої працівниці ДБР

Портал Знай інформував, , "Москва гуляла на весь Львів": шикарне весілля прокурора Ільницького викликало хвилю обурення в Україні

Також, "Мені не подобається": після виступу на весіллі прокурора Ільницького Полякова записала звернення