Знаменитий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий зняв нову пародію, в якій висміяв голову Кремля Володимира путіна та його ручного генерала Сергія шойгу. Ролик артист опублікував у своєму youtube-каналі.

Юрій Великий регулярно підіймає українцям настрій геніальними пародіями. Цього разу він розсмішив доповіддю шойгу про українські дрони, які регулярно вражають російські кораблі та іншу техніку.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

ереваги росії на морі більше немає, так само як і багатьох її кораблів, яким довелося познайомитися з українськими СіБейбіками. Про все це не дуже охоче шойгу періодично розповідає путіну. І сьогодні пародія на чергову таку доповідь", - підписав ролик гуморист.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Зокрема, шойгу під час доповіді запропонував путіну створити "експериментальний оленефлот", з яким йому буде простіше розібратися ніж з кораблями.

Шанувальники не змогли стримати сміху.

"Глава кремля мля, круть як завжди! З цим геморойським флотом суцільний чорномор!", "Юрію, як завжди, тільки лайк і величезне захоплення", "Слава Юрію Великому! Браво майстру перетворення! Класно Ви цих двох ід*отів одночасно обіграли!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, "Винахідливий боброїд": пародист Юрій Великий філігранно висміяв пропагандистку Симоньян.

Також наш портал інформував, пародист "Квартал 95" Юрій Великий показав збій у "вусатій матриці" Лукашенка: від сміху сльози навертаються.

Крім того, ми писали, Юрій Великий показав нові пригоди Гіркіна у камері СІЗО: "Ігор Баландович не здається".