Відомий український шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко, який став популярним завдяки шоу "Мастер-шеф", заінтригував підписників весільною світлиною.

Її Женя опублікував на своїй сторінці у Instagram.

На ній кухар позує біля одного із РАЦСів Києва разом із темноволосою дівчиною, в якій підписники впізнали співачку Вікторію Родко — солістку гурту "OY Sound System". Бенд брав у участь у Нацвідборі на "Євробачення-2023".

На Жені був доволі дивний сірий костюм із широкими штанами та піджаком. Образ ресторатор доповнив чорними кроксами та рожевою футболкою із чорним принтом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вікторія була одягнена у білу довгу весільну сукню з мереживом. У руках дівчина тримала весільний букет, а її зачіску прикрашала весільна фата.

Євген Клопотенко, скріншот: YouTube
Євген Клопотенко, скріншот: YouTube

"Щастя любить тишу", — лаконічно прокоментував Клопотенко.

Клопотенко заінтригував аудиторію і додав, що всі подробиці розповість згодом.

Половина підписників повірила у його одруження, а інша частина шанувальників вважає, що це кадри зі зйомок реклами чи благодійного збору.

"Не міг Євген одружуватися у такому крінжовому костюмі"; "Щось крокси нареченого наводять на якийсь розіграш або зйомку реклами))) буду рада помилитися! Вітання!!!!" - пишуть українці.

Нагадаємо, так гречку мало хто готує, а дарма - ніколи не набридне: рецепт каші з улюбленими курячими котлетками.

Раніше повідомлялося, краще, ніж у "Галя балувана": рецепт ароматних пельмешок, які смачніші навіть за найдорожчі магазинні.

Також, "Трішки л*йна, трохи наригано...": популярний кухар створив меню для поминок путіна