Мурат Налчаджіоглу — турецький бізнесмен, колишній чоловік зрадниці Ані Лорак, з якою він був одружений протягом 10 років.

Кілька місяців тому, у червні, він зіграв нове весілля з коханою візажисткою Лілією. Шанувальники були дуже раді. І чоловік, і дівчина просто сяяли від щастя. А зараз українці запідозрили, що у їхніх стосунках щось сталося. А все через їхню "поведінку" в соціальних мережах. Дівчина видалила зі своєї сторінки в Instagram абсолютно всі спільні фотографії з Муратом, включаючи навіть ті весілля.

Лілія Реус, скріншот: Instagram
Лілія Реус, скріншот: Instagram

Лілія Реус, скріншот: Instagram
Лілія Реус, скріншот: Instagram

У "шапці" профілю більше немає інформації, що вона дружина Налчаджіоглу. Ще однією неприємною деталлю є те, що красуня відписалася від Мурата до Instagram. Через що це сталося – невідомо. Жодних деталей щодо їх сімейного стану немає.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Лілія Реус, скріншот: Instagram
Лілія Реус, скріншот: Instagram

Хоча чоловік досі підписаний на неї, містить згадку, що він її чоловік. А ще залишив спільні фотографії із Лілією — не всі. Кадри з весілля він таки вирішив залишити.

Зараз Мурат знаходиться у Туреччині, Лілія – у Києві. Вони зустрічалися протягом трьох років, як чоловік і дружина — всього чотири місяці. Чи справді вони розійшлися, покаже час.

Мурат Налчаджіоглу, скріншот: Instagram
Мурат Налчаджіоглу, скріншот: Instagram

Нагадаємо, колишній чоловік Ані Лорак влаштував 27-річній дружині "мокрий подарунок": "Яка доросла..."

Як повідомляв "Знай.ua", "я жінка": зрадниця Ані Лорак скаржиться пропагандистам на українців

Знай.uа писав, наречена Мурата Налчаджіоглу показала його колишній Ані Лорак, як треба любити Україну: "Вам зараз важко"