Популярна українська співачка, блогерка, волонтер та подружка Маші Єфросініної Оля Полякова, яка нещодавно потрапила під критику через виступ на скандальному весіллі колишнього прокурора у Львові, відверто розповіла про перші дні повномасштабного вторгнення та про те, як їй вдалося вивезти гроші.

Про це стало відомо завдяки новому великому інтерв'ю Олі Поляковій, яке вона дала Дмитру Гордону, воно вже доступне в мережі YouTube.

Оля Полякова на інтерв'ю, скріншот: YouTube
Оля Полякова на інтерв'ю, скріншот: YouTube

Артистка поділилася, що разом із сім'єю перебувала у своїй квартирі у Києві, у самому центрі міста, на Банковій. Полякова з чоловіком вирішили, що залишатися у квартирі небезпечно, тож вирушили спочатку на дачу у Бориспільському районі.

Але й там, через "певні нюанси розташування" теж було страшно, в будинку не було укриття. Усі поїхали на захід країни, де пробули кілька тижнів.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Я дуже добре пам'ятаю перший день повномасштабного вторгнення, бо все стало на стоп. У мене в цей день були зйомки, багато задіяно людей. Коли стало відомо про початок повномасштабного вторгнення, ніхто нікому не дзвонив, просто миттєво скасувалося. Це був шок. Ніхто не знав, що робити... У мене не було тривожної валізи, бо я не вірила. Був страх, розпач, особливо коли двоє дітей. Ми вирішили поїхати за захід України, а звідти вже закордон", - розповіла Полякова.

Оля Полякова. Фото: Youtube
Оля Полякова. Фото: Youtube

Вона зупинилася у Франції, у подруги Ніки Білоцерківської. Співачка зізнається, що змогла вивезти близько 30 тисяч доларів.

"Я не знала, коли минуло кілька місяців з початку повномасштабного вторгнення, коли-небудь зароблятиму гроші. Або ці гроші, що я вивезла в трусах маленьку пачку... Я їхала з дітьми, вивозити можна було всього 10 тисяч доларів. Останнє сховала в труси.Це був не мільйон доларів.Думала, а ці гроші 25-30 тисяч, наскільки мені їх вистачить.У мене було два спортивні костюми і все, навіть гребінця для волосся не було.Я не розуміла, що нас чекає далі, і я досі залишаюся у цьому стані. Звичайно, зараз уже багато роботи, пов'язаної не лише з концертною діяльністю, а й з благодійною. Але ми не можемо планувати більше ніж на тиждень", - розповіла Оля.

Також вона емоційно висловилася про російських колег, яких до війни вважала своїми друзями.

"До російських артистів ставлюся як до сміття. Вони навіть не біосміття, нелюди. Люди, які потрапляють у те середовище і не дай Боже, дивляться телевізор, навіть найсвідоміші потрапляють під пропаганду. Коли в 2014 році почалася війна і окупували Крим та частину Донбасу Моя мам проживала в Москві, вона нормальна, прекрасна, розумна людина, але вона мені іноді по телефону говорила речі, через які ми починали сваритися, навіть не спілкувалися деякий час, потім вирішили, що обходитимемо ці теми. коли вона почала більше їздити в Україну, почала розуміти, що насправді відбувається, і ще я попросила її вимкнути телевізор, після чого у нас з мамою проблеми зникли, і вона зараз не просто все розуміє, вона в березні минулого року поїхала з Москви, хоча жила там понад 20 років. І це її особиста драма", - сказала Полякова.

Нагадаємо, Григорій Решетник розлютив українців роботою на весіллі прокурора Ільницького: "Вам із собою тортика за 100 тисяч загорнули?".

Раніше повідомлялося, "Мені не подобається": після виступу на весіллі прокурора Ільницького Полякова записала звернення.

Також, Полякова, Пономарьов, Дідзьо: зірок захейтіли через виступ на весіллі прокурора Ільницького.