Swifties (шанувальники Тейлор Свіфт) помітили ще одну підказку про те, що Тейлор Свіфт і Тревісу Келсі було дуже гаряче під час другого романтичного побачення в Нью-Йорку після того, як напередодні помітили розмазану помаду блондинки на обличчі у спортсмена.

Хоча Свіфт намагалася приховати якісь докази ще одного сеансу поцілунків, відмовившись від своєї фірмової червоної губи, пильні фанати в TikTok помітили ще одну "фальшиву роздачу".

Коли Свіфт і Келсі залишили готель Waverly Inn у неділю ввечері, ніс виконавиці Love Story був помітно трохи червоний через стерту тональну основу.

Тейлор Свіфт та Тревіс Келсі, фото з соцмереж
Тейлор Свіфт та Тревіс Келсі, фото з соцмереж

Тим часом у засмаглої зірки "Канзас-Сіті Чіфс" було трохи тоналки на власному носі, який явно був для нього на кілька відтінків світлішим.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Так мило з його боку носити для неї тональну основу для носа Тейлор", - написав один із користувачів TikTok поверх фотографій.

"Це так смішно, тому що я подумав: вау, як смішно, що вона не нафарбувала червоної помади, адже вони були спіймані на іншій фотографії, і потім побачили свої носи", - додав інший .

Тейлор Свіфт та Тревіс Келсі, фото із соцмереж
Тейлор Свіфт та Тревіс Келсі, фото із соцмереж

"Запам'ятайте мої слова, у найближчі три роки ми матимемо текст "мій макіяж на твоїй особі!"", - прокоментував третій.

Тим часом четверта людина відзначила, що "половина губ Келсі має точний відтінок її блиску для губ".

Нагадаємо, що концерт Тейлор Свіфт спричинив землетрус: фанати не стримували себе.

Раніше ми повідомляли, що геніальна Тейлор Свіфт знову йде під суд, вкрала цілу збірку: "Я ніколи не чула".

Також стало відомо, що Селена Гомес на своє 30-річчя стала "поганою с*чкою": без Джастіна Бібера, але з Тейлор Свіфт.