Знаменитий пародист та зірка "Квартал 95" Юрій Великий висміяв новий тренд у російських школах - залучення зеків для виховання дітей. Новий ролик він опублікував на своєму youtube-каналі.

Юрій Великий регулярно радує українців яскравими пародіями і цього разу знову змусив усіх надривати животи від сміху. Гуморист висміяв новий тренд, який з'явився в російських школах - залучати до роботи з дітьми колишніх засуджених.

Юрий Великий, скріншот: Youtube
Юрий Великий, скріншот: Youtube

У жодній нормальній країні до учнів не підпустять колишнього злочинця, який скоїв тяжкий або особливо тяжкий злочин, проте росія в таких питаннях попереду всієї планети.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Колишні карні злочинці зможуть працювати шкільними вчителями. Причому вчителями можуть стати засуджені за тяжкі та особливо тяжкі злочини. Але тільки за умови якщо вони "виправляться". Цікаво, чого вони навчать дітей? Пропоную пофантазувати на цю тему в даній пародії", - підписав ролик Юрій Великий.

Шанувальники не змогли стримати сміху.

"У даній пародії не було відомих особистостей, яких Юрій так добре відіграє, але випуск вийшов дуже смішним і актуальним!", "Кожен ролик унікальний і шедевральний. Великому Юрію, як і всьому українському народу, слава", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Експериментальний оленефлот": пародист із "Квартал 95" висміяв військові "новації" від Шойгу.

Також наш портал інформував, пародист "Квартал 95" Юрій Великий показав збій у "вусатій матриці" Лукашенка: від сміху сльози навертаються.

Крім того, ми писали, "Винахідливий боброїд": пародист Юрій Великий філігранно висміяв пропагандистку Симоньян.