Популярна в соціальних мережах і на телебаченні українська актриса, зірка серіалу "Папік" та "Встигнути до 30" Дар'я Петрожицька, яка ще навесні цього року повернулася в Україну з Німеччини на дуже нетривалий час, потішила фанатів дуже цікавою новиною.

Справа в тому, що Дар'ї, схоже, починається новий етап, актриса виходить заміж. Зірка вже встигла похвалитися обручкою.

Про це стало відомо завдяки недавньому інтерв'ю, яке дала Дар'я Петрожицька одній з українських мережевих блогерів, воно вже доступне на YouTube.

Дар'я Петрожицька з нареченим, фото: Instagram
Дар'я Петрожицька з нареченим, фото: Instagram

Відомо, що німецький бойфренд Дар'ї Олексій, з яким вона перебуває у стосунках уже кілька років, зробив їй пропозицію. Петрожицька розповіла, що не хотіла ділитися своїм щастям у соціальних мережах, бо вважає, що для цього зараз не найкращий час.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Втім, дівчина все ж таки зважилася поділитися хорошими новинами в розмові з блогеркою і навіть показала каблучку з великим діамантом.

Дар'я Петрожицька, cкріншот: Instagram
Дар'я Петрожицька, cкріншот: Instagram

Відомо, що про стосунки з Олексієм Петрожицька розповіла у 2021 році. На початку повномасштабного російського вторгнення вона переїхала до нього до Німеччини, де він живе та працює вже багато років.

А вони познайомилися під час відпочинку в Єгипті. Тоді нічого не віщувало тому, що Петрожицька зустріне своє кохання, однак у долі на неї були свої плани.

Нагадаємо, "Довго не могла отямитися": Женька зі Сватів мало не стала жертвою двох невідомих чоловіків.

Раніше повідомлялося, Ганна Кошмал у спокусливому вбранні показала, як пощастило її чоловікові: "Без силікону".

Також, "Можу на доріжку...": зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька зізналася, що її мучать тривожні замашки.