Не встиг відгриміти скандал із весіллям прокурора Ільницького, на якому виступали популярні зірки, зокрема Оля Полякова, як розгорівся новий. Цього разу з одним із фігурантів справи про "п'яні вечірки" у Києві, весілля якому провів відомий актор та комік Юрій Ткач. Про це пише у facebook журналіст Андрій Лохматов.

Олег Захаров один із фігурантів "п'яних вечірок", який разом із другом під заставу вийшли на волю на період слідства. Мажор-ґвалтівник відгуляв пишне весілля у 5-зірковому Edem Resort Medical & SPA біля Львова.

Весілля Олега Захарова. Фото: скрін facebook.com/andrii.lokhmatov
Весілля Олега Захарова. Фото: скрін facebook.com/andrii.lokhmatov

На вечірці тінейджери співали російський реп, розкидаючи по сцені стодоларові купюри, ігноруючи складну ситуацію в Україні. Градус веселощів мажорам допомагав утримувати знаменитий гуморист Юрій Ткач, який був ведучим весілля.

Олег Захаров та Юрій Ткач. Фото: скрін facebook.com/andrii.lokhmatov
Олег Захаров та Юрій Ткач. Фото: скрін facebook.com/andrii.lokhmatov

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"Ведучим на цьому святі життя був відомий телеактор і комік Юрій Ткач, який щиро обіймався з п'яним підозрюваним у сексуальному насиллі, чим як би підтвердив йому - все ок, чувак, продовжуй в тому ж дусі, і в котрий раз продемонстрував нам, що гроші важливіші за репутацію, і що деяким людям неважливо, кого розважати - прокурорів-корупціонерів чи мажорів-гвалтівників", - написав журналіст.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Москва гуляла на весь Львів": шикарне весілля прокурора Ільницького викликало хвилю обурення в Україні.

Також наш портал інформував, Григорій Решетник розлютив українців роботою на весіллі прокурора Ільницького: "Вам із собою тортика за 100 тисяч загорнули?"

Крім того, ми писали весілля Ільницького та Москви: люди обурені бездіяльністю ДБР, що закликає боротися з корупцією.