Відомий український продюсер, автор пісень та до повномасштабного вторгнення, важлива людина в українському шоубізі Олексій Потапенко, намагається будь якими методами повернути собі популярність.

Олексій Потапенко, фото: Instagram
Олексій Потапенко, фото: Instagram

Багато шанувальників творчості Потапа розчарувалися у ньому через те, що музикант разом із своєю дружиною Настею Каменських втікли до Іспанії у перші дні війни. Вони перебували вдвох там досить довгий час, а повернулися лише влітку.

У Олексія лише один дорослий син, тож виникає багато питань, яким чином він зміг виїхати попри заборони для чоловіків призовного віку.

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

В останній час репер наабияк дратує українців своєю творчістю.

Він грається з досить болючими для українців фразами "гола на ракеті", згадує Зеленського та його дружину, чим викликає ще більше ненависті в свою адресу.

Нещодавно також зіркову пару помітили на рейсі "Варшава-Барселона".

Потап у шоу ЖВЛ, кадр з інтерв'ю
Потап у шоу ЖВЛ, кадр з інтерв'ю

Незважаючи на потужну хвилю негативу в його сторону, Потап продовжує комунікувати зі своєю аудиторією. Нещодавно у продюсера зав'язалась цікава бесіда на його сторінці в Instagram.

Одна із користувачок соцмережі на сторінці Олексія вирішила його "потролити" та закликала створити петицію про те, щоб Потапа не забрали на фронт, адже "він нам потрібен в тилу".

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

"Підпишемо петицію, щоб Потапа не відправляли на фронт , бо він нам всім потрібен в Тилу ! Нехай працює сам як співак та продюсує інших !) Всі повинні бути "на своїх місцях" - пише українка.

Потап навіть не проігнорував це коментар, та заявив про те, що готовий йти у ЗСУ, якщо цому вручатть повістку.

"Жодних петицій! Призивають – йду, я українець, чоловік, це обов'язок! А поки я роблю те, що вмію найкраще", - відповів Олексій.

Коментар Потапа. Фото Instagram
Коментар Потапа. Фото Instagram

Нагадаємо, "Залітай гола на ракеті": українці засумнівалися в адекватності Потапа після душу в одязі та репу про Зеленського

Раніше ми писали про те, що друг Потапа "Позитив" хоче і далі записувати пісні російською мовою: "Не треба забувати"

Як повідомляв Знай.ua, Вова Дантес потрапив у ДТП і розповів про безпардонну фанатку: "Я в ах*рі, неприємна ситуація"