Відома українська співачка Оля Цибульська натякнула своїм шанувальникам та хейтерам про те, що чужі поради їй не потрібні, і вони даремно розпинаються.

Stories з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка висловлює свою думку про ту чи іншу ситуацію, а також показує деякі моменти зі свого життя.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Якось вона з самого ранку вирішила вийти до шанувальників у розмову. І причиною цього став певний тип користувачів мережі, які хочуть влізти в життя інших зі своїми порадами.

З'явилася перед шанувальниками дівчина під час ранкових процедур. Обмотана у рушник на тіло, замотала друге на голову, а також зробила масочку для обличчя. Такий ось morning routine.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"Народе, з самого ранку від деяких людей у ​​мене є купа порад як правильно жити. Може комусь потрібно? Я ними все одно не користуюся" - сказала Оля Цибульська, після чого епічно зачинила вікно.

До чого саме це було сказано артистка так і не пояснила, але, найімовірніше, когось не влаштувало те, як поводиться дівчина. Вона не звикла мовчати і носити все в собі, тому й надійшла така відповідь. Як то кажуть: кому потрібно - той зрозуміє.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Нагадаємо, що Оля Цибульська присоромила Олега Скрипку після слів про фемінізм: "Ще один Іво Бобул".

Раніше повідомляли, що Оля Цибульська підколола Надю Дорофєєву, українці під столом від сміху: "Неприємна жінка".

Також стало відомо, що Оля Цибульська розпочала примусову українізацію для всіх: "Бо світло сильніше за темряву".