Популярна українська співачка, зірка багатьох телевізійних шоу, а також щаслива мама Тіна Кароль, яка кілька тижнів тому хвалилася солідним урожаєм кабачків на своїй заміській ділянці, продовжує радувати шанувальників у цей "темний" час.

Зірка поділилася із численними шанувальниками свіжими фото, які виконані у чорно-білих тонах. Також артистка висловилася з приводу "гордої самотності".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни Кароль у соціальній мережі Facebook.

Тіна Кароль, фото: Facebook
Тіна Кароль, фото: Facebook

Зазначимо відразу, що до нових знімків зірка додала невелику публікацію, в якій поміркувала про важливість та цінність самотності. На знімках можна помітити, що Тіна Кароль позувала у темній сукні з глибоким декольте та вишуканим макіяжем.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Публікація Тіни Кароль, скріншот: Facebook
Публікація Тіни Кароль, скріншот: Facebook

"П'єдестал - це самотність, але також самотність є п'єдесталом. Вона може бути джерелом натхнення і саморозвитку. Самотність може бути тимчасовою, але її користь і значимість залишаються незмінними у творчості.", - написала у відвертому дописі Тіна Кароль.

Тіна Кароль, фото: Facebook
Тіна Кароль, фото: Facebook

Тіна Кароль, фото: Facebook
Тіна Кароль, фото: Facebook

Тіна Кароль, фото: Facebook
Тіна Кароль, фото: Facebook

Ще розповімо нашим читачам, що нещодавно Тіна Кароль похвалилася результатом роботи над собою – вона помітно схудла. А оновленою фігурою вона похвалилася, одягнувши шкіряну сукню з глибоким декольте.

Сукня з пікантним вирізом на грудях наголосила на тому, що Тіна відмовилася від білизни. Волосся вона завила в локони і залишила розпущеним, а в макіяжі зробила акцент на губи.

Нагадаємо, українці накинулися на зрадницю Тодоренко, яка гріє боки на Сейшельських островах: "Тобі не проститься!".

Раніше повідомлялося, Тіна Кароль після Дана Балана показала, якою має бути жіноча фігура: "Ось це я розумію, красуня".

Також, "Пропоную потриматися за мій стовбур": флірт "янголятко" Тіни Кароль з гарним чоловіком зайшов надто далеко.