Зрадниця Таїсія Повалій, яка віддала перевагу кривавим рублям замість Батьківщини, остаточно перейшла на бік окупантів. З'ясувалося, що артистка стала громадянкою росії та обрала для цього непросту дату - День Незалежності України.

Інформацію про це надав блогер Богдан Беспалов у своєму Telegram-каналі, а також показав докази. За його словами, факти про її громадянство рф є на одному з державних сайтів росії, де є відкритий реєстр публічної інформації.

Таїсія Повалій на роств
Таїсія Повалій на роств

За даними, Повалій стала громадянкою країни-терористки саме цього року і цинічно обрала особливу дату для всіх українців.

"Але все б нічого, але справа в тому, що дата реєстрації отримання громадянства Російської Федерації і дата постанови на облік - це 24 серпня 2023. Можна офіційно оголосити, що Таїсія Повалій отримала російське громадянство на День Незалежності України", – заявив блогер.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Повалій отримала громадянство росії, дані Беспалова
Повалій отримала громадянство росії, дані Беспалова

Також блогер зазначив, що тепер скандальна співачка ніколи не зможе повернутися до України – ні фізично, ні юридично. Втім, лише сама Повалій житиме з цією зрадою.

"Їй із цим жити і добре, що ніколи вона не зможе ні фізично, ні юридично повернутися в Україну. І потім розповідати, що все було не так однозначно... Але ми вже навчені гірким досвідом і чудово знаємо: люди, які обрали бік зла, не змінюються", - додав Беспалов.

Нагадаємо, пісні "русского мира": зрадниця Повалій заспівала українською на кремлівському концерті

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак допомагає російським окупантам викрадати українських дітей

Як повідомляв Знай.ua, українці накинулися на зрадницю Тодоренка, яка гріє боки на Сейшельських островах: "Тобі не проститься!"