Якось ми розповідали про росіянку, зірку "Маски-шоу" Евеліну Бледанс, яка вигадала те, що Софію Ротару нібито залякали, тому вона й підтримує ЗСУ та Україну під час цієї повномасштабної війни.

Українська виконавиця досі не продає нерухомість у Криму, сподіваючись на якнайшвидше звільнення півострова. Свою позицію вона продовжує періодично підтверджувати у соціальній мережі Instagram, на своїй сторінці, публікуючи Stories.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Зокрема, зараз Софія Ротару вкотре довела, що нікуди не тікає з України, залишаючись у Києві, незважаючи на погрози масових ракетних атак. Однак привід, через який їй довелося виставити новий знімок, зовсім не з веселих.

Артистка прийшла на могилу свого чоловіка... Анатолія Євдокименка - Народного Артиста України, керівника ансамблю "Червона Рута". Його, варто нагадати, не стало 23 жовтня 2002 року. Саме у його річницю вона вшанувала його пам'ять, особисто приїхавши на Байковий цвинтар у Києві, де його й поховано.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"21 рік без тебе", - написала Софія Ротару.

І це черговий доказ її сильної любові до покійного коханого. На знімку вона постала в куртці, з шарфом на шиї та з кепкою на голові.

Софія Ротару, скріншот: Instagram Stories
Софія Ротару, скріншот: Instagram Stories

Хоча є деякі домисли, нібито це один із старих знімків і зараз Ротару перебуває зовсім не в Україні, а в Італії, куди перебралася через агресію РФ.

Софія Ротару, скріншот: Instagram Stories
Софія Ротару, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Софія Ротару змінила прізвище через нову владу: сестра Аурика підтвердила підміну

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Маски-шоу" вигадала, чому Софія Ротару не була рада повномасштабній війні: "Сцена Кремля - ​​її сцена"

Знай.uа писав, Софія Ротару "оцінила" Тіну Кароль, але зробила це без жодного слова: як це сталося