Не встигло суспільство оговтатися від скандального пишного весілля колишніх працівників ДБР, як відгриміло нове, не менш гучне.

Нещодавно, весілля справляв блогер, який був помічений у скандалі з дівчатами, яких поїли та знімали на камеру. Саме весілля викликало обурення, адже наречений Олег Захаров, як ні в чому не бувало веселився, замість того, щоб сидіти за ґратами. Але обурило і інше, а саме виступ на цьому весіллі відомих зірок. Перед цим в мережу потрапило фото Юрія Ткача на цьому заході, а згодом стало відомо, що там виступала і TAYANNA. Співачка потрапила на відео блогера, де на кадрі видно як вона виконує пісню, а позаду вивіска з її іменем. Ймовірно вона виконувала пісню для першого танцю молодят.

TAYANNA на весіллі мажора-гвалтівника. Фото: скрін відео
TAYANNA на весіллі мажора-гвалтівника. Фото: скрін відео
Виступ TAYANNA на весіллі мажора-гвалтівника. Фото: скрін відео

Відома співачка приховала цей факт навіть після гучного скандалу. Але в соціальні мережі виклали відео, де вона розважає гостей на весіллі у цього блогера. А через деякий час після заходу вона викладає у соціальні мережі фото з закликом пустити державні кошти на ЗСУ, а не на бруківку.

Історія TAYANNA. Фото: скрін Інстаграм
Історія TAYANNA. Фото: скрін Інстаграм
Історія TAYANNA. Фото: скрін Інстаграм

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Мережу обурило таке лицемірство артистки, адже сама вона виступає за шалені кошти, у тих людей, які повинні сидіти у в’язниці. І взагалі, чому ці ґвалтівники не покарані, а взагалі сидять на волі та веселяться. На це весілля дали реакцію і відомі зірки, також обурившись безкарністю "золотої" молоді.

Весілля мажора. Фото: скрін відео
Весілля мажора. Фото: скрін відео
Весілля мажора-гвалтівника. Фото: скрін відео

Сам наречений у відео у своїх соціальних мережах хизується своїм весіллям та говорить, що туди було витрачено "кучу бабок".

Нагадаємо, портал Знай інформував, Юрій Ткач пообіцяв віддати весь гонорар за весілля мажора-гвалтівника: "Більше не станеться!"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Гроші не пахнуть? Позорисько": українці лютують через Юрія Ткача, який відгуляв на весіллі у мажора-ґвалтівника

Також, наш портал інформував, експрокурора Ільницького після шикарно весілля спробували налякати повісткою