Оля Полякова, Олександр Пономарьов, Дзідзьо та Григорій Решетник днями потрапили у гучний скандал через виступ на весіллі у Львові, яке організували колишні прокурор та співробітниця ДБР.

І ось, слідом за зірками "естафету прийняв" гуморист Юрій Ткач, ставши ведучим на урочистості у фігуранта справи про "п'яні вечірки" з насильством.

Олег Захаров та Юрій Ткач. Фото: facebook.com/andrii.lokhmatov
Олег Захаров та Юрій Ткач. Фото: facebook.com/andrii.lokhmatov

Весілля провели з розмахом в одному з найдорожчих готелів країни, а нареченим був Олег Захаров, який брав участь у "п'яних вечірках", де накачували речовинами та принижували молодих дівчат. Цей факт дуже обурив українців.

На Ткача обвалився неймовірний потік хейту, тому він закрив коментарі до останніх публікацій у своєму Instagram. Проте українці знайшли спосіб висловити все артисту. Під постом, де рекламують фільм "Велика прогулянка" за участю Юрія, можна знайти багато негативних коментарів.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Скриншот из Instagram, "Велика прогулянка"
Скриншот из Instagram, "Велика прогулянка"

Українці заявляють, що Ткач став справжньою "ганьбою" і продався за великі гроші, коли провів весілля ґвалтівникові. Лише одиниці стали на захист гумориста, намагаючись виправдати його тим, що він просто намагається заробити під час війни.

"Що, Ткач з Полякової торт жерли, поки хлопці гинуть? Смачно? Не Подавись!!!!!", "Ткач, ти сра** сцикло! Гроші не пахнуть, правда? Коментарі закрив і пофіг! Позорище", "Ганьба Ткачу!" - пишуть розгнівані українці.

Коментарі - instagram.com/big.picnic.movie/
Коментарі - instagram.com/big.picnic.movie/

Коментарі - instagram.com/big.picnic.movie/
Коментарі - instagram.com/big.picnic.movie/

Нагадаємо, "Гроші важливіші": Юрій Ткач провів весілля мажору-ґвалтівнику, який брав участь у "п'яних вечірках"

Раніше ми писали про те, що "Пів країни плаче": люди "вибухнули" після пишного весілля прокурора Ільницького та працівниці ДБР Москви

Як повідомляв Знай.ua, Григорій Решетник розлютив українців роботою на весіллі прокурора Ільницького: "Вам із собою тортика за 100 тисяч загорнули?"