Віра Брежнєва — відома українська виконавиця, яка здебільшого пам'ятається всім за участю у колективі "ВІА Гра" та за відносинами з Костянтином Меладзе.

Нещодавно вона підтвердила той факт, що із продюсером вони вже не разом. Відбулося розлучення, повномасштабна війна, найімовірніше, стала однією з причин цього рішення. Бо багато шлюбів не пройшли "перевірку" важким часом. Нині про це заговорив і брат Костянтина Валерій. Проте він дозволив собі бути необережним у висловлюваннях, і українці цього не забудуть.

Валерій Меладзе, фото: Instagram
Валерій Меладзе, фото: Instagram

Валерій Меладзе видав свою старшу дочку Інгу заміж, а потім підтвердив і розлучення, зазначивши, що всі ті версії, які були озвучені раніше, не відповідають дійсності. Зокрема, у мережі обговорювали, що все могло статися на тлі мовчання Костянтина під час цієї повномасштабної війни.

"Ну, як можна вигадати таку безглуздість?! Костя — абсолютно аполітичний. У них своїх розбіжностей вистачає, сімейних", — заявляє Валерій Меладзе.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Костянтин Меладзе. Фото Instagram
Костянтин Меладзе. Фото Instagram

"Аполітичність" - це один з аргументів, що найчастіше використовуються росіянами, яким вони описують своє небажання щось змінювати у своїй країні. Їх усе влаштовує, особливо вбивство жителів країни-сусіда та 20-річне правління маленького диктатора.

Нагадаємо, Костянтин Меладзе проміняв Віру Брежнєву на зрадницю

Як повідомляв "Знай.uа", Віра Брежнєва підтвердила розлучення з Костянтином Меладзе: що стало причиною

Знай.uа писав, Віра Брежнєва зізналася в жалобі - Меладзе поряд немає, надія на українців: "Всередині тьма"