Відомий співак Віталій Козловський, який зараз служить у лавах ЗСУ, продовжує публічно з'ясовувати стосунки зі своїм колишнім продюсером Кодратюком щодо виплати боргів.

На цей раз Козловський запропонував продюсеру особисту зустріч, а також укласти мирову угоду. Втім, артист не відмовляється повернути борги, а просто хоче закінчити їхню історію по-людськи.

Віталій Козловський. Фото Instagram
Віталій Козловський. Фото Instagram

Проте Кондратюк не оцінив пропозиції колишнього підопічного. На його думку, конфлікт вже давно врегулювали за законом, а у співака залишився лише один обов'язок - повернути гроші.

Більше того, продюсер стверджує, що нібито хотів вирішити проблему, але Козловський "морозився і поводився неадекватно", внаслідок чого йому довелося стягувати гроші через суд.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Що за маячню ти пишеш? "Кейс"… Питання твоєї неетичної зухвалої протизаконної поведінки порушника авторських прав же давно урегульовано українськими судами! Бо до судів ти морозився, поводився неадекватно і не хотів сприймати прохань, зауважень, пересторог з нашого боку. Повторюю: питання давно урегульовано судами. Вони винесли свій вердикт щодо тебе і твоїх порушень. Не пости своє, вибач, лайно, не вводь людей в оману!" – написав Кондратюк.

Звичайно, продюсер незабаром видалив свій коментар, але доказ його слів залишився.

Ответ Кондратюка Козловскому, скриншот
Ответ Кондратюка Козловскому, скриншот

Нагадаємо, "Покладемо цьому кінець": Віталій Козловський хоче поставити крапку у конфлікті з Кондратюком, який забирає його зарплатню

Раніше ми писали про те, що "Неук і рецидивіст": Ігор Кондратюк накинувся на Козловського після звинувачень про зарплату

Як повідомляв Знай.ua, побратими Козловського вже на фронті, але співак поки що тільки збирає гроші