Нещодавно ми писали про Мурата Налчаджіоглу — турецького бізнесмена, колишнього української співачки-зрадниці Ані Лорак.

Справа в тому, що його дружина, Лілія Реус, видалила всі спільні фотографії та згадки про Мурата на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. І він "зник". А зараз оголосив Stories, щоб повідомити, що він пережив операцію.

Лілія Реус, скріншот: Instagram
Лілія Реус, скріншот: Instagram

Дівчина у цей момент перебувала у Києві, не підтримувала чоловіка під час тяжкої реабілітації після хірургічного втручання. Тому це ще один доказ, що після 4-місячного шлюбу стосунки у них не склалися. Мурат, у свою чергу, не коментує чутки. Він навіть не називає, з чим була пов'язана необхідність лягти під ніж хірурга.

Хоча операція була незначною, йому після неї треба було лежати тиждень на реабілітації. Але зараз він навіть може сісти за кермо. Це він і зробив, повернувшись до України машиною.

Популярні новини зараз
Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Після тижня реабілітації, невеликої операції, медитації, чищення душі та тіла. Я хочу сказати спасибі всім людям, які написали мені хоча б одне слово", - написав він.

Мурат навіть подякував усім, хто йому ні слова не написав через свою зайнятість. Це може бути адресовано Лілії.

"Я в порядку. Сильніше, ніж будь-коли, ніколи не здаюся", - додав чоловік.

Колишній чоловік Ані Лорак, скріншот: Instagram Stories
Колишній чоловік Ані Лорак, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, колишній чоловік Ані Лорак "утік" і від другої дружини - Мурат розлучається з Лілією Реус

Як повідомляв "Знай.ua", "я жінка": зрадниця Ані Лорак скаржиться пропагандистам на українців

Знай.ua писав, колишній чоловік Ані Лорак влаштував 27-річній дружині "мокрий подарунок": "Яка доросла..."