Відомий український хореограф та зірка проєкту "Танці зі зірками" Дмитро Дікусар після довгої перерви звернувся до українців. Танцюрист пояснив, як себе поводити при зустрічі із військовими та показав як змінився за цей час в лавах ЗСУ.

Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

Дмитро Дікусар, фото: Instagram
Дмитро Дікусар, фото: Instagram

Дмитро з початку повномасштабного вторгнення став на захист нашої країни у лавах ЗСУ.

Раніше хореограф доволі часто спілкувався зі своїим шанувальниками, однак на службі в нього немає часу на соціальні мережі, тому він з'являється підписникам раз на декілька місяців.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Дмитро Дікусар, фото: Instagram
Дмитро Дікусар, фото: Instagram

Цього разу зірка проєкту "Танці зі зірками" після довгої перерви звернувся до українців у свій день народження. Дмитро розповів про те, як себе правильно поводити, якщо на вулиці зустрічає поглядом військового.

"Я бачив два різні світи. Вони ніби поряд, але між ними «прірва». Коли ви бачите військових, не опускайте очі! Привітайтесь, або посміхніться. Нікому, не треба, щоб ви емоціонували, достатньо просто поваги і продовження підтримки людей, що вас захищають!" - написав Дікусар.

Він також щиро подякував громадянам, які в будь-який спосіб допомогають ЗСУ. Дмитро вважає, що без підтримки цивільних, наша армія вже давно б програла.

Дмитро Дікусар. Фото Instagram
Дмитро Дікусар. Фото Instagram

"Я давно усвідомив, що без помочі звичайних цивільних, ми би давно програли. Просто не втомлюйтесь і бережіть себе. Без вас нам кінець." - звернувся хореограф.

Також Дікусар повідомив, що поки що не збирається повертатись на паркет та залишить армію лише після нашої перемоги.

Нагадаємо, так притискав лише Зеленський:Олена Шоптенко з "Танці зі зірками" показала недитячі ніжності красеня

Як повідомляв "Знай.uа", герой тусовок Майамі Влад Яма повернувся до Києва

Знай.uа писав, Влад Яма знайшов "допомогу" для ЗСУ на смітнику в США: "Поїде до наших героїв"