Кішки звикають до харчування кормом. Однак багато улюбленців завжди із цікавістю біжить до господаря кожен раз, коли той відкриває холодильник. Найспиртніші пухнастики ще й встигають вхопити шматочок вашого обіду та поласувати ним.

Чому ситий котик краде з вашої тарілки пише Love Pets.

Котик. Фото Freepik
Котик. Фото Freepik

Основна причина - звичайна нудьга. Предки домашніх кішок багато часу проводили за полюванням, однак у пухнастих вже немає потреби повторювати за своїми пращурами. Вони так само як і люди, "заїдають" емоції і в них це можна сказати найяскравіша емоція у житті.

Щоб відволікти вашого улюбленця від смаколиків із вашої тарілки, повісьте за вікном годівницю, купіть інтерактивні "розумні іграшки" або зробіть їх своїми руками.

Котик, фото: Знай.ua
Котик, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Пухнастики так само як і ми бояться конкуренції. Якщо в будинку кілька кішок або кішка та собака, кішка може турбуватися, що їй не вистачить їжі. Навіть якщо ви щовечора наповнюєте миски порівну. Є шанс вирішити проблему, якщо почати годувати "скривджену королеву" у окремій мисці.

Котик. Фото Freepik
Котик. Фото Freepik

Про таких котів говорять "вічно голодні". Вони щоразу просять у вас їжу, зображаючи кішечку, яка вмирає з голоду.

Щоб ваш улюбленець тримав здорову вагу, придбайте розумну годівницю (вона допоможе підтримувати дієту, коли ви на роботі).

Важливо годувати вашого пухнастого кілька разів на день дрібними порціями.

Нагадаємо про засіб, який змусить кота перестати мітити: досить кілька крапель.

Раніше ми повідомляли, якими продуктами не варто годувати кішок і собак: ветеринар попередив про харчову алергію.

Також стало відомо, що пухнастий співрозмовник: породи кішок, які люблять розмовляти зі своїми господарями .