Оля Полякова — відома виконавиця, яка часто викладає будь-які публікації на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Нещодавно це було відео, але не з вибаченням, а із претензіями до громадян. Прості українці були просто розлючені тим, що вона виступила на весіллі у держчиновників разом із Пономарьовим, Дзідзьо та іншими знаменитостями. Полякова вирішила не вибачатися, а захищати себе та своє право "не дивитися в декларації" тих людей, у яких на заході вона виступає.

Оля Полякова на інтерв'ю, скріншот: YouTube
Оля Полякова на інтерв'ю, скріншот: YouTube

Наразі вона вкотре розчарувала українців своєю поведінкою — під час одного з випусків нового сезону "Хто зверху?". У коментарях дуже багато незадоволених користувачів. Однак один із моментів зачепив абсолютно кожного. Конкурс "Хто я?", де Олі Поляковій треба було відгадати, що вона Андрій Ярмоленко - капітан збірної України, один із найвідоміших футболістів нашої країни.

"Спортсмен, і хто це там має бути? Хто це бл*ть", - заявляє вона.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Леся Нікітюк одразу каже їй, що там Андрій Ярмоленко, вибачившись перед ним на камеру. Однак Оля Полякова після цього продовжила закопувати себе, про що сказала навіть Даша Астаф'єва.

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

"Вибачте, пане Андрію, але я навіть не знала, що ви існуєте. Це несправедливо. Хто такий Андрій Ярмоленко, я знати не знаю", - додає вона.

Ведучий Олександр Педан сказав їй, що якщо вона вважає себе справжньою українкою та не знає, хто такий капітан збірної України, то це не проблема нашої команди. Ще один момент дивує — якось Оля Полякова співала гімн на початку одного із матчів збірної, але у самій сфері вона не обізнана.

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

Нагадаємо, комік Тимошенко визвірився на Полякову через весілля прокурора, Притула теж не промовчав: "Оля, ти тупа"

Як повідомляв "Знай.ua", "питати якогось х*я моржового!": Melovin заткнув рота українцям після скандалу з Поляковою

Знай.ua писав, Полякова пояснила, чому Потап втік за кордон: "Дзвонили погрожували"