Відома співачка Тіна Кароль після смерті чоловіка Євгена Огіра у 2013 році ні з ким іншим не була в офіційних відносинах, хоча чутки ходили різні. Їй часто приписували роман із молдавським виконавцем Даном Баланом, проте в її оточенні є ще один чоловік.

Про те, ким є коханець Тіни Кароль, розповів український блогер Богдан Беспалов у своєму відео на YouTube. Свіжу інформацію, яка обов'язково стане приводом для пліток, доніс його підписник, зважаючи на все.

За словами блогера, співачка "крутить роман" зі своїм бас-гітаристом Антоном Поповим, який працює в її команді приблизно з 2012-го, тобто він близько 10 років знаходиться поряд зі співачкою, репетирує та бачить її життя навиворіт.

Тіна Кароль з гітаристом, кадр з відео
Тіна Кароль з гітаристом, кадр з відео

"Це було до повномасштабного вторгнення. Тіна Кароль зі своїм гітаристом відвідувала один із курортів у Карпатах. Це не готель, а маленький будиночок скандинавського типу, де є лише одна вітальня", - розповів блогер.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Беспалов зазначив, що це точно про щось говорить, проте невідомо - ділили вони ліжко чи ні, а також наскільки близькі у них стосунки насправді.

Раніше ми писали про те, що Софія Ротару "закрила роти" скривдженим росіянам, показавшись у Києві, але через сумну дату

Як повідомляв Знай.ua, "Пропоную потриматися за мій стовбур": флірт "янголятко" Тіни Кароль із гарним чоловіком зайшов надто далеко

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль після Дана Балана показала, якою має бути жіноча фігура: "Оце я розумію, красуня"