Якщо ви вже підібрали верхній зимовий одяг та взуття, яке буде максимально комфортним, але стильним, залишається справа за малим – обрати шапку. Стилісти підготували безліч цікавих варіантів на цей сезон.

Шапку вже давно носять не лише для того, щоб зігрітися, а й прикрасити зимовий образ, підкреслити індивідуальність. Добірку головних уборів показали на порталі alibaba.

Так, якщо ви ще шукаєте ідеальну шапку, зверніть увагу на хутряні панами - "баранчики". Саме вони є головним трендом взимку 2023/24. Цей варіант поєднує комфорт з затишним і м'яким пухнастим матеріалом, додаючи нотку тепла зимовим вбранням.

Панама на зиму, фото Instagram
Панама на зиму, фото Instagram

У тренді цієї осені-взимку також стали берети. Вони додадуть нотку вишуканості та європейського колориту будь-якому вбранню. Крім того, ви можете підібрати тепліший варіант, адже берети роблять із вовни або повсті, а також цікавий дизайн - леопардовий принт, наприклад.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Берет на зиму, фото Instagram
Берет на зиму, фото Instagram

Ще один абсолютний хіт, який актуальний вже декілька років – балаклава. Це універсальна і тепла річ, яка замінює одразу і шапку, і шарф. Для холодної погоди краще обирати виріб із щільної в'язки та натуральних матеріалів.

Балаклава на зиму, фото Instagram
Балаклава на зиму, фото Instagram

Ну а "найспокійнішим" варіантом з цієї добірки є шапка-біні або звичайна в'язана. Шапка, що щільно облягає голову, максимальна звична кожному з нас.

Біні на зиму, фото Instagram
Біні на зиму, фото Instagram

Нагадаємо, задання із зірочкою: українцям підказали, як обрати стильний та вдалий пуховик на зиму 2023/24

Раніше ми писали про те, що універсальна "база" на осінь від Андре Тана: шість речей, які варто додати у свій гардероб

Як повідомляв Знай.ua, бордовий , нестандартний френч та інші варіанти: який манікюр зробити восени-2023