Американка Тая Кінгсборо зі штату Вашингтон збиралася одружитися 22 жовтня, але часу на організацію урочистостей у неї було замало.

Вся справа була в тому, що її наречений служив у військово-морському флоті і через вісім днів мав піти у плавання. Крім того, навесілля не вистачало грошей.

Випадок, який змінив перебіг подій і втілив мрію дівчини, стався в день, коли Тая вибирала свою весільну сукню. Дівчина випадково надіслала фото вбрання не батькові, а незнайомцю. Наречена поспішила поділитися радісною новиною з батьком, який обіцяв допомогти грошима, але випадково переплутала номер телефону, що визначило її долю.

Через помилку незнайомець отримав від Таї повідомлення з фото: "Я сказала "так" сукні!"

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Наречена помилилася номером, готуючись до весілля

Дівчина спочатку здивувалась, чому батько так довго їй не відповідає і не дає згоди на покупку, а потім отримала повідомлення з невідомого номера і все зрозуміла. Незнайомець написав: "Ти виглядаєш дуже щасливою. Але я думаю, що ти переплутала номер. Вітаю".

Наречена помилилася номером, готуючись до весілля

Дівчина вибачилася за помилку, але незнайомий чоловік зовсім її здивував, висловивши бажання зробити їй весільний подарунок. Коли дівчина скинула хлопцеві свої дані, він поділився ними із зацікавленими передплатниками у Twitter, і ті почали переказувати нареченій гроші. У результаті Тая одержала достатньо грошей, щоб купити все необхідне для свого весілля.

Наречена помилилася номером, готуючись до весілля

Після весілля дівчина поділилася фото із святкової церемонії. Вона зізналася, що не чекала такої підтримки від незнайомих людей і подякувала всім, хто допоміг їй організувати весілля.

Свадьба Таи Кінгсборо

Свадьба Таи Кінгсборо

Свадьба Таи Кінгсборо

Нагадаємо, що "Їм багато фастфуду та люблю випити віскі": 100-річна британка поділилася своїми секретами довголіття.

Раніше ми повідомляли, що 16-річна дівчина ледь не загинула у пожежі, залишившись із 60% опіків: зараз вона надихає весь світ.

Також стало відомо, що величезний корабель знайшли на дні озера через 130 років, але його атакувало щось: "Всі були спантеличені".