Відома російська співачка Алла Пугачова, яка підтримала Україну разом із чоловіком Максимом Галкіним, відклала роботу на другий план та зайнялася вихованням власних дітей – Гаррі та Лізи.

Примадонна та її чоловік Максим Галкін часто публікують у соціальних мережах кумедні відео своїх малюків.

Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube
Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube

Так, якось у мережі з'явилося відео, як Ліза Галкіна дає поради матері. Молодша дочка Алли Пугачової висловила претензію, що мати сама собі псує здоров'я. Критику дівчинки викликало те, що Примадонна не хотіла купатися в морі.

"Мам, ти сама собі робиш гірше. Тому що солона вода вона лікує. Ти попливеш на глибину, а потім станеш після сну і відчуватимеш, ніби ти вже здорова", - заявила на відео маленька донька Примадонни .

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

На відео видно, що Алла Борисівна з думкою молодшої доньки згодна. Користувачі мережі почали активно коментувати відео та були в захваті від маленької Лізи.

Нагадаємо, що Алла Пугачова втекла з дітьми з Ізраїлю, а Галкін заговорив українською: "Піду втоплюсь у річці глибокій". Алла Пугачова знайшла собі новий притулок, поки її чоловік колесить Європою і співає українською.

Раніше ми повідомляли, що Алла Пугачова вперше розповіла, що її розлютило при першій зустрічі з Максимом Галкіним: "Він не відвів очей".

Також стало відомо, що Алла Пугачова розповіла, за що хвилюється Максим Галкін у 47 років: "Улюблений, у нас...". Алла попросила дітей помахати татові та сказала, що вони вже йдуть додому.