Відома українська співачка Христина Соловій, якій приписують роман із письменником та музикантом Сергієм Жаданом, висловила свою думку стосовно колег, які не їздять співати на прифронтові території.

Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Христина Соловій. Фото: скрін відео
Христина Соловій. Фото: скрін відео

Христина приїхала разом із "Культурним десантом" на Харківщину для того, щоб виступити перед війсковими. Артистка попри небезпеку, яка загрожує її життю, доволі часто співає нашим бійцям на прифронтових територіях та влаштовує благодійні концерти для збору коштів на їх потреби.

Під час спільного брифінгу з художнім керівником "Культурного десанту" Олександром Ремезом на Харківщині, журналісти запитали музикантів про те, хто із зірок відмовлявся їхати на передову. Ремез віджартувався та зазначив, що про такі випадки вже розповідав Коля Сєрга.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Христина Соловій, фото з Instagram
Христина Соловій, фото з Instagram

В той же час Соловій вирішила не церемонитися та видала все що думає про окремих колег:

"З'явилося дуже багато перевзуванців та пристосуванців, перевзуванок та пристосуванок. І всі вони дуже навчилися існувати в неіснуючій інфраструктурі українського шоу-бізу і розуміють, як легко можна впливати на аудиторію. Як просто можна, ще вчора будучи бажаним артистом в Росії, сьогодні записати цілу низку пісень українською мовою чи переінакшити тексти українських поетів і примазатися до свідомого українства. І такі люди, маючи ще один важливий інструмент, маючи популярність, авторитет та соціальний капітал вони не їдуть на фронт, тому що вони дури", — заявила артистка.

Пізніше вона додатково пояснила свою думку. Христина вважає, що основна місія діячів культури у розпал війни повинна будти спрямована на підтримку наших бійців, а не для такого щоб намагатися будувати свою кар'єру.

Христина Соловій про колег. Фото Instagram
Христина Соловій про колег. Фото Instagram

Як повідомляв "Знай.ua" Христина Соловій зізналася у що перетворилася її концертна діяльність: "Це про наше майбутнє".

Раніше ми повідомляли, що Христина Соловій показала пружні сідниці на концерті: фанати згадали Жадана.

Також стало відомо, що "просто подруга" Сергія Жадана Христина Соловій нарешті зізналася: "Добре джгуть мости".