Юрій Горбунов, один із найвідоміших телеведучих, часто ділиться із шанувальниками своїми творчими знахідками.

На цей раз Юрій показав, чому українців неможливо здолати. На своїй сторінці у Instagram, де за оновленнями Юрія стежить понад мільйон шанувальників, зірка розмістив відео, на якому скрипаль у формі ЗСУ грає на скрипці, на тлі знищеної ударом ракети автомобіля.

Юрій Горбунов, фото: Знай.ua
Юрій Горбунов, фото: Знай.ua

Вона провалилася у вирву від влучення. Музикант, який змінив музичний інструмент на зброю, щоб захищати Україну, грає ніжну мелодію, щоб залікувати душу землі, українців, піснею та музикою лікувати рани війни.

Ось вона, непохитність і непокірність українського народу!! Скрипаль з передової, у вирві від снаряда!! - написав Юрій.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Юрій Горбунов. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/
Юрій Горбунов. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/

У коментарях погодилися з Юрієм:

"У цьому сюжеті Божественна сила!!! Українці ви незламні", "Наші герої! Нехай Господь вас оберігає! Українці незламні", "От сила духу, сила віри, сила впевненості", "Яка сила! Неймовірно!", "Україна непереможна" " ", "Боже, яка сила в цьому відео" , - написали шанувальники.

Коментарі. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/
Коментарі. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/

Нагадаємо, що Катя Осадча розкрила правду про другу дитину від Юрія Горбунова: "Не сильно...".

Раніше ми повідомляли, що "Людям приносить задоволення хейт": Юрій Горбунов відповів чому 20-річний син Осадчої не йде воювати.

Також стало відомо, що опустив Влада Яму за його втечу , а сам не краще: Юрій Горбунов нишком тікав за кордон під час війни.