Зрадниця Таїсія Повалій втекла до росії ще 15 років тому, але за весь цей час так і не купила там власне житло, за її словами. Причина банальна – грошей немає, хоча вона розраховувала на великі гонорари, щоб криваві рублі падали з неба. А ось син, на відміну від мами, мешкає за кордоном.

Про це розповів український артист Павло Зібров в інтерв'ю OBOZ.UA, який дуже тісно дружив з Повалій майже 30 років, але не зміг вибачити їй зради. Саме він закликав позбавити співачку громадянства.

Павло Зібров. Фото: скрін youtube
Павло Зібров. Фото: скрін youtube

Незважаючи на слова самої Повалій, Зібров стверджує, що вона має в Москві власну квартиру вже як 15 років, і за кордон вона спокійно виїжджає, користуючись українським паспортом.

Її син Денис, народжений у шлюбі з музикантом Володимиром, влаштувався в Іспанії, де співачка купила будинок у стилі прованс багато років тому.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"В Іспанії у них є майно – гарний будинок на березі моря. Я там не був. Але знаю, тому що поряд з ними живе мій друг. Там зараз влаштувався Денис", - розповів Зібров.

Повалій із сім'єю, фото Instagram
Повалій із сім'єю, фото Instagram

Все майно в Україні записано не на зрадницю, а на її маму та сина – будинок під Києвом та квартира. До речі, мама Повалій на початку війни мешкала саме там, коли окупанти активно обстрілювали біля столиці.

"Будинок у Київській області - стріляли прямо над головами. Жінка вже немолода, хвора: куди їй було їхати в ту Москву? Що їй там робити? Тут будинок, садиба. Але Таїсія чудово розуміє, що сюди не приїде на похорон мами, тому й умовила її переїхати", - поділився артист.

Нагадаємо, лікар понівечив обличчя зрадниці Таїсії Повалій: назавжди залишиться "перекошеною"

Раніше ми писали про те, що зрадниця Повалій остаточно зреклася України: отримала громадянство у сакральний день

Як повідомляв Знай.ua, українцям вдалося скасувати виступ путініста Нурлана Сабурова на Кіпрі