Відомий комік Юрій Ткач показав комедійну роботу, присвячену економії електроенергії.

На своїй сторінці Інстаграм зірка "Одного разу під Полтавою" та "Квартал 95" Юрій Ткач розмістив ролик присвячений торішнім відключенням світла в Україні.

Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/
Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/

У ролику Юрій показав, як пройшов один день економії електроенергії. Спочатку чоловік вмився і провів лікнеп через те, що електрикою тепер користуватися не можна. Жінці не давав помитися в душі, бо гаряча вода через бойлер, заліпив усі розетки, і відібрав у жінки фен, а у дитини планшет, запевнивши, що у вікні мультики йдуть цікавіші.

Потім вирішив випрати вручну, але заразом помив посуд прямо на речі у ванну. А на вечерю приготував пластівці у молоці діткам та консерви для себе з дружиною.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/
Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/

У коментарях обурилися, адже у ролику знімається не дружина Юри, а інша актриса.

"Так! Що це за жінка?" , - Запитала Оля Полякова.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

"А це точно ваша жінка?", "Юрчик, ти милий. Ти завжди піднімаєш настрій усім", "типовий українець в останні дні", "Юрчик Ти красуня", - написали у коментарях .

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що "Москва гуляла на весь Львів": шикарне весілля прокурора Ільницького викликало хвилю обурення в Україні.

Також наш портал інформував, що Григорій Решетник розлютив українців роботою на весіллі прокурора Ільницького: "Вам із собою тортика за 100 тисяч загорнули?"

Крім того, ми писали про весілля Ільницького та Москви: люди обурені бездіяльність ДБР, яке закликає боротися з корупцією.