З початку повномашстабної війни народна артистка України Софія Ротару не вказується на публіку.

У дні свят чи трагічних подій в Україні (наприклад, терористичних атак росіян) співачка виставляє сториз із привітаннями чи підтримкою. В іншому - повне мовчання та найгучнішою подією було те, що її син та онук намагалися незаконно виїхати з України у березні 2022 року. До слова, онук Ротару зараз таки у Великій Британії.

Софія Ротару з онуком та сестрою, фото з вільних джерел
Софія Ротару з онуком та сестрою, фото з вільних джерел

Щодо самої Софії Михайлівни, то багато українців вважали, що вона теж залишила Роїдну. Але це виявилося неправдою і тому є як мінімум 2 докази.

По-перше, її сестра Ауріка Ротару розповіла, що співачка зараз перебуває в Україні та нікуди не виїжджала.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Соня – під Києвом, у своєму будинку, як завжди. Син Руслан – з нею. Так було і раніше – вони живуть там усі разом, як у минулі роки", – розповіла Ауріка Ротару у коментарі Обозревателю.

Фото зі сторінки Руслана Євдокименка
Фото зі сторінки Руслана Євдокименка

У Мережі ходило чимало чуток, де Софія Ротару. Російський продюсер стверджував, що виконавиця разом із сім'єю живе в Італії. До речі, тоді в Instagram Софії Ротару видавало, що місцезнаходження її облікового запису - Італія, зараз артистка прибрала можливість це перевіряти. Нещодавно співачка здалася у Києві. Артистка приїхала на могилу покійного чоловіка.

Сториз Софії Ротару
Сториз Софії Ротару

Нагадаємо, що Софія Ротару "закрила роти" скривдженим росіянам, показавшись у Києві, але через сумну дату.

Раніше ми повідомляли, що Софія Ротару змінила прізвище через нову владу: сестра Ауріка підтвердила підміну.