Відома українська артиста Alyona Alyona нещодавно повернулася зі свого чергового благодійного туру Європою, і приїхала в гості до рідних.

Там вона відчуває ту саму свободу, якої немає у великих містах. Stories були опубліковані на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина показує шанувальникам деякі моменти зі свого життя.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Цього разу вона вийшла на город у рідному селі під назвою Баришівка, що на Київщині. Там дівчина провела практично все своє свідоме життя, і лише кілька років тому переїхала до столиці.

Часто вона приїжджає до батьків, особливо у такий складний час. Там вона почувається як ніколи вільною, і щасливою.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Цього разу вона похвалилася перед шанувальниками урожаєм в Україні, який здивує багатьох європейських глядачів.

Альона Альона, фото: Instagram
Альона Альона, фото: Instagram

"Зайшла щось на город глянути. Там капуста, кавуни цього року вродили. Полуниці поїсти. Як вам? Полуничка. 27 жовтня, своя полуниця. Солодка - страшно. Ну цей нонсенс, я такого ще не бачила" - каже Alyona Alyona у своїх нових stories.

До речі, далі дівчина показала гарні квіти, які ростуть у них на подвір'ї будинку. Це хризантеми разом із татом вони різатимуть, але не просто так. Все для коханої мами.

Альона Альона, фото: Instagram
Альона Альона, фото: Instagram

На жаль, не всі пережили цей сезон, і наступного року доведеться садити нові, як зазначала українська артистка.

Нагадаємо, що Alyona Alyona не співатиме: на публіці не побачимо.

Раніше ми повідомляли, що Alyona Alyona похвалилася фігурою в купальнику і стиглим кавуном: "Без меж...".