У неділю, 29 жовтня 2023 року, відбувся фінал чергового сезону пісенного шоу "Голос країни" - відомий переможець.

Ним став Михайло Панчишин із команди новоспеченого тренера Артема Пивоварова. Ви можете пам'ятати його за участю у шоу "X-Фактор", де він також переміг (у 2017 році). У суперфіналі він боровся з Юрієм Городецьким із команди Наді Дорофєєвої. Усього фінал складався з кількох етапів, виконавши не одну та не дві пісні.

Михайло Панчишин, скріншот: Youtube
Михайло Панчишин, скріншот: Youtube

Сам собою сезон, а точніше фінал 13-го сезону, мав благодійну мету. Бо гроші, які були зібрані під час смс-голосування у прямому ефірі, пішли на благодійність — на закупівлю лазера від опікових рубців для національного реабілітаційного центру "Незламні".

Українці ухвалили той факт, що переможцем став Михайло Панчишин. Хоча не все, якщо судити з коментарів під відео виступів із двома піснями — "Show must go on" та "Невідомий герой".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Розчарована. Не вірю, що голосування людей було таким. Швидше за все, продюсери шоу так вирішили", "При всій повазі до військових, Михайло дуже старався. Але це світовий хіт. Ледве не дотягнув. Дуже дякую Михайлу, що захищав нас від ворогів . Він уже герой", "Невдалий вибір пісні для цього виконавця, є ж класні фатальні партії для нижчого голосу", - пишуть українці.

Михайло Панчишин, скріншот: Youtube
Михайло Панчишин, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Тіна Кароль у "солодкій" сукні розповіла про самотність: "Це п'єдестал..."

Як повідомляв "Знай.uа", окупанти "поховали" Козловського після конфлікту з Кондратюком: "До останнього..."

Знай.uа писав, Крістіна Соловій оголосила про гучне розставання